Logo

Bel voor een afspraak
077 - 398 8838

Het Team

Het team bij Fysiotherapie Kraaijenzank bestaan uit:

marco kraaijenzank

Marco Kraaijenzank MsC

Manueel therapeut; Hart, vaat, long en corona therapeut.

Marco Kraaijenzank

Hallo, ik ben Marco Kraaijenzank (1984) en ben in 2011 afgestudeerd aan de Hanze hoge school in Groningen als fysiotherapeut. Daarna ben ik in 2017de opleiding master manuele therapie Afgerond in Amersfoort. Voor mijn opleidingen als fysiotherapeut heb ik het CIOS gedaan in Heerenveen. Zelf ben ik altijd actief geweest als topsporter in het windsurfen en heb ik veel internationale wedstrijden meegedaan. Na mijn windsurf carrière ben ik de jeugd ploeg tot 16 jaar van Nederland gaan trainen en coachen tijdens internationale wedstrijden.

Eerder heb ik gewerkt in een multidisciplinair revalidatie centrum voor mensen met chronische en psychosomatische klachten. Mijn andere werkervaringen zijn in een eerstelijns fysiotherapie praktijk. Mijn hobby’s zijn windsurfen, golfen, wielrennen en klussen in en rondom het huis.

Riwa Delissen-Beumers

Riwa Delissen-Beumers

Oncologisch en oedeem Fysiotherapeut, gespecialiseerd in bewegen met ouderen.

Riwa Delissen-Beumers

Mijn naam is Riwa Delissen-Beumers. Na mijn CIOS opleiding ben ik fysiotherapie gaan studeren in Eindhoven. Sinds 2007 ben ik werkzaam binnen de fysiotherapie. Ik heb in verschillende praktijken gewerkt. In 2012 heb ik de post-HBO opleiding tot oncologiefysiotherapeut afgerond.

Daarna heb ik de opleiding Manuele lymfedrainage ad modum Vodder gevolgd in Antwerpen. Verder heb ik verschillende cursussen gedaan voor medical taping en het begeleiden van COPD- patiënten.

In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport. Ik doe aan hardlopen, fitness en obstacle course racing (rennen met hindernissen tussendoor). Dit laatste doe ik ook met mijn gezin.

Stagaires

Op dit moment zijn er geen stagiaires aanwezig bij fysiotherapie Kraaijenzank