Typ hier je tekst
 

Manuele therapie

Manueel therapeut?

De manuele therapeut is gespecialiseerd in het behandelen van gewrichtsklachten, zoals nekpijn en rugpijn. U Kunt vaak langdurig last hebben van fysieke klachten, zoals spier- en gewrichtspijn. In dat geval kan het zijn dat uw lichaam een helpende hand nodig heeft. Manuele therapie kan op dat soort momenten een uitkomst bieden. Bij het Centrum voor Fysiotherapie en Fysiofitness in Horst kunnen wij u helpen met het voorkomen en genezen van klachten. Zoekt u bijvoorbeeld een ervaren fysiotherapeut voor schouderklachten? Dan kunt u bij ons terecht. Andere veelvoorkomende problemen zoals knieklachten en nekklachten kunnen ook aangepakt worden door ons team van ervaren fysiotherapeuten. Zo kunt u binnen de kortste keren weer pijnloos door het leven gaan. 

Tijdens een behandeling bij Fysiotherapie  Horst, kunnen wij het probleem vanaf de wortel aanpakken. Vaak zijn problemen zoals nekklachten erg complex. Dat komt doordat de verschillende spieren, pezen en gewrichten in uw lichaam niet meer in balans zijn. Een ervaren fysiotherapeut van ons centrum kan deze balans herstellen. Dit doen wij enerzijds met behulp van handgreeptechnieken en massages. Anderzijds stellen wij ook effectieve oefeningen voor u samen, zodat u uw lichaam kunt blijven trainen. Dankzij deze combinatie van technieken zult u zo snel mogelijk verbetering voelen. Uiteraard wordt iedere behandeling op maat gemaakt, zodat wij precies de problemen aanpakken waar u last van heeft. 

Bent u dus op zoek naar een fysiotherapeut voor schouderklachten of andere spier- en gewrichtsproblemen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het Centrum voor Fysiotherapie en Fysiofitness is te vinden in Horst. Wij staan klaar voor iedereen in deze regio die op zoek is naar effectieve manuele therapie. Wilt u graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u zo snel mogelijk van uw klachten af kunnen helpen.